Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 14
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Stronghold Marauders Guild Event
Írta: ( 2017.04.15. - 14:59 ) | Hír kategória:Útmutatók | Megosztás Megosztás

A törpéknek nyújtott segítségért cserébe klánunk fizettség gyanánt építőanyagokat kap eme nagyszakállú népségtől. A szekéren hozzánk juttatott anyagokra azonban a csúnya bácsiknak - akiket eddig a törpökkel üldöztünk - is fáj a foguk, így amint a sörissza népség eltolta a biciklit, akarom mondani az üres szekereket -, rögvest megtámadják az erődítményünket.

Harcra fel, tunya vitézek, löttyedt hasú leányok! Védjük meg, ami a miénk, el ne lopják a haramiák!

Az új modulban klánunk a Stronghold Marauders keretein belül harcba száll a zsiványokkal, hogy a vár falain kívül lerakott értékes rakományt megvédje. Minden ötödik hullám után választhatunk, harcolunk tovább, vagy begyűjtjük az eddigi jutalmat s visszavonulunk a várba. Azonban légy résen ha folytatni akarod, mert a ravasz betyárok ezután a már megszerzett jutalmat is meglovasíthatják!

A jutalom különféle voucherek formájában érkezik, melyet mindenki megkap, aki jelen van abban a pillanatban, amikor úgy dönt a díszes társaság, hogy nem folytatja tovább a harcot. Ezenkívül a heti első alkalomnál 600 influt is kapnak a résztvevők.

Az esemény 2 óránként ismétlődik, a vár elé érkező Seneschal segítségével indíthatjuk, aki csupán 15 percig téblábol ott.

 

Tippek és tanácsok:

  1. A főkapuhoz vezető hídon minden második óra 30. percétől indítható az esemény.
  2. Célszerű idejében meghirdetni az Allience csatornán, hogy mindenki fel tudjon készülni a megjelenésre.
  3. 3 helyen zajlik egy időben: északon, délen és nyugaton.
  4. Mindhárom helyen található egy kupac láda, s az úton mindkét irányban a ládától távolabb nyílnak a kapuk, melyeken beözönlik a labanc sereg. Érdemes egy-egy hdps-nek a ládáknál maradni, a többieknek, különösen cc-vel rendelkezőknek a spawn point-okhoz állni, hogy már megjelenésükkor gatyábarázzák az ellent. A rajtuk átjutókkal végez a ládánál álló magányos, hátrahagyott harcos.
  5. Az esetleg ellopott, ám később visszaszerzett rakományt a földről földszedve a ládákba kell pakolni.
  6. A hangosbemondó figyelmeztetése után valakinek célszerű ellovagolni a megjelenő katapultokhoz, s megsemmisíteni azokat. Lerombolásuk után bőségesen lehet csipegetni a földről a z ilyen-olyan minőségű ellátmányt, melyek szintén a ládákba kivánkoznak.

 

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0641 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8