Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 82
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Közeljövőben szükséges nyersanyagok SH építéshez
Írta: Miri ( 2017.06.08. - 15:38 ) | Hír kategória:Neverwinter Extra | Megosztás Megosztás

T. klántagok, lusták és igyekvőek!

 

Miután hamarosan elkészül az új Guild Hall, jönnek a 8. szintű épületek. Ez azt jelenti, erősebb boon-jaink lesznek, melyeket a Stronghold Boon szekcióban lehet kiválasztani.

Mint mindig, sok influ-ra és gems-re lesz szükségünk, senkit ne tévesszen meg, hogy egyetlen építéshez elegendőnek tűnik a jelenlegi mennyiség. Sok(!) épületfelújítás vár ránk, tehát nem pihenhetünk babérjainkon.

Stone, metal stb. is kell majd jócskán, ezeket a termelő létesítmények bővítésével, ill. kiegészítő épületek (support structures) építésével kitermeljük.

Ezenkívül szükség lesz bőven Aranyra, Conqueror shard-ra (Seal of Triumph is beváltható), s az egyéb shard-ok, (dungi, heroic, adventurer) is fogyni fognak.

Reméljük ez a kis tájékoztató kellő perspektivába helyezi a jelenlegi céljainkat, s mindenki látja és érti, miért is dolgozunk. Kérjük, mindenki lehetőségeihez mérten tegyen a klán épüléséért és szépüléséért!

Köszönjük!

Szé3,14

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0658 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8