Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 14
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Nyári Guild event
Írta: Fadeheart ( 2017.07.26. - 17:43 ) | Hír kategória:Guild Event | Megosztás Megosztás


Üdvözletem Lovagok, Guildtársak!

A nyári eventek nagyban zajlanak a játéban, ideje hogy a guild-en belül is lehetőséget adjunk egy jó kis mókázásra. Nagybecsű atyánk (Ren), megkért arra, hogy vezéreljek le egy nyári guild-es programot, és mit is mondhattam volna, mást minthogy: NEM. Ennek ellenére, mégis megcsinálom, mert érzem, hogy sokan kedvelnek és számukra nem okozhatok csalódást, na meg én is terveztem mókát a nyárra. :)

Az esemény három részből áll:

I. Zsákbamacskás licit

A régebbi rókák számára nem ismeretlen, hiszen tavaly is megrendeztem. Az adott napon három aukció indul játékon belül, az AH-ban. Mindösszesen annyit kell tenned, hogy licitálsz és megpróbálsz nyerni a végén. Mindhárom aukció (szombati időpontokban) zárul. (hogy kedvezzek a munkás embereknek)
Három nyeremény kerül kiosztásra. A nyeremények ugyebár titkosak, hiszen zsákban van még a macska. :)
Egy fő csak 1 licitet nyerhet, adjunk esélyt másnak is. :)
(persze mindhármat megpróbálhatod megnyerni).
A licit tárgyai GREATER UNION STONE (3x). NoFateButWhatWeMake  árulja. Természetesen, ha nyersz ezt a lila refine tárgyat is megkapod a nyereményed mellett a végén :)

 

II.„Greater Mark of Potency Frenzy”, azaz GMOP őrület, másszóval Kopasszuk meg Ren-t!

Ez az esemény is kevés energia befektetéssel jár. Hiszen, aki részt akar venni, mindösszesen annyi dolga van, hogy berak egy GMOP-ot a Guild Bank event fiókjába. Az összegyűlt GMOP-okat, az esemény végén kisorsoljuk, így a két szerencsés nyertes megkapja az összgyűjtemény 50-50%-át. De ez még semmi! Ren vállalta (kedvessége mérhetetlen), hogy minden második GMOP után ő még berak 1 GMOPot, így duzzasztva fel a nyereményalapot. A sorsoláson ő is részt kíván venni, és amennyiben nyerne, a guild fejlesztésére költené nyereményét. Egy karakter csak 1 GMOP-ot tehet be, de több karakterrel is lehet pakolni. Mindenkit arra bíztatok, hogy kopasszuk meg a Főnök Urat!

 

III. „DragonFlight Frenzy”, azaz Sárkánygyilok őrület!

Az esemény mindösszesen annyi, hogy hétvégén egy adott időpontban, a Bell-eknek köszönhetően sok sárkányírtó kört nyomjunk le. Minden résztvevő garantált nyereményt kap Ren bácsitól, sőt az itt kapott influs és egyéb dobozokat beváltásuk után extra jutalmakkal (gmop, esetleg .. :) ) honorálja.

Aki teheti, vegyen részt az eseményeken, mert kis energiával, szuper hangulatban jó kis jutalmakhoz lehet hozzájutni!

(köszönjük Ren szponzorációját!)

- Fade -

 

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0649 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8