Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 14
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Mod12b preview infók
Írta: ( 2017.09.07. - 16:10 ) | Hír kategória:Neverwinter Extra | Megosztás Megosztás
Habár úgysem olvassa senki, de azért egy kis rövid tájékoztatás magyarra fordítva a Mod12b tesztszerveri kiadásáról:


New Skirmish: The Merchant Prince's Folly

Wakanga, a kereskedő herceg új kincsre tette rá kapzsi mancsait, ám ezt mások is szeretnék magukénak tudni, s e javak megszerzésében nem ismernek akadályt. Bár Fade diákjai is ilyen eltökéltek lennének a tananyag elsajátításában.
Egy szó mint száz, meg kell védenünk a kikötőt a BKK menetrendszerinti hajójárataitól és a fényképezőgépüket vérszomjasan csattogtató őszi turistáktól, barrikádokat kell építenünk, s elegendő ideig feltartani a rohamozó labancokat, hogy a kapukat helyre tudják állítani.
Attól függően, milyen gyorsan teljesítünk, úgy nő a jutalom.


Tarisznya ráncfelvarrás
Megújul picinykét a szütyőnk is, lesz egy Opció gomb, ahol ilyen-olyan huncutságot művelhetünk, példának okáért egyetlen óriási bőröndként láthajuk szedett-vedett tatyóinkat, szűrhetünk típus szerint, és összevontan rendezhetjük az összes táska tartalmát, avagy egy kattintással beazonosíthatunk minden ismeretlen tárgyat.

Refinement
Nem kell majd a 2x RP hétvégékre várni, módosul az eljárás és 2 új szinttel emelhetőek lesznek az encsák. A fegyver és páncél encsák csak egy-egy új szintet kapnak.

Bonding
Ez is jelentősen módosul. Valószínűleg ez marad a legjobb választás, de az Augment kompik és Eldritch Runestone is járható út lesz.

Kampányok kiskariknak
A főkarival már teljesített kampányból segítséget lehet nyújtani más karaktereinknek, hogy ugyanazt a kampányt kevesebb ráfordítással tudják teljesíteni.

PvP
Tenacity megszűnik. A sebzést szimplán 40%-kal csökkentik, hasonlóképpen egyéb faktorokhoz. CC is módosul, állandósul a szóló opció.

Véletlenszerű dungik
Úgynevezett Random queue is lesz, hogy a kevésbé látogatott dungikat is használatba vegyék az emberek, AD és seal díjazással a napi első körre.

És bizonnyal napvilágot fognak látni még más változások is, pl. owlbear cub újabb nerf és amit még sutyiban bedugnak, mint a parlamentünk a salátatörvényekbe.
 
2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0543 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8