Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 14
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Hasitasi avagy rekeszizomra gyúrás
Írta: ( 2017.09.19. - 11:31 ) | Hír kategória:Neverwinter Extra | Megosztás Megosztás

Indulásképpen egy új gombot láthatunk majd, amikor felrántjuk a cipzárt a kínai piacon vett táskánkon (persze a márkaőrültek sem maradnak ki a 36-os retiküljeikkel).
A legfontosabb és első helyre sorolt lehetőség mi is lenne más, mint a Táska vásárlás a Zen Marketen.

Az Identify All az összes kérdőjeles tárgyat beazonosítja, amennyiben rendelkezésre állnak a tekercsek hozzá, fentről lefelé haladva.

Sort All Bags
tekintet nélkül a különálló táskákra, az azonos típusú belevalókat az összes táskából egyhelyre csoportosítja, mintha azonos rekeszben lettek volna. Az egyes táskáknál eddig is jelenlevő Sort gomb továbbra is csak az adott tárolóra vonatkozik.

Sell All Treasure, árusnál egy gombnyomással megszabadulhatunk a helyfoglaló haszontalanságoktól, mint pl. Priceless Platinum Bowls, azaz mindentől, ami a "Treasure" kategóriába van sorolva.

A Display Options segít könnyebben átlátni az összehordott lomokat:Convert Refinement Points segítségével az új ref rendszerben a ref cuccokat egycsapásra ref pontokká lehet alakítani.2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0609 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8