Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 14
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Leírások újoncoknak I. rész: Stronghold
Írta: ( 2017.12.15. - 18:33 ) | Hír kategória:Útmutatók | Megosztás Megosztás
Összeállította: Skilgannon
 

Leírások újoncoknak I rész: Stronghold

I. Bevezetés, megközelítés
II. Fejlesztés, tendelés, influence
III. Miért is jó ez nekem? – fejlődés és pénzszerzés
IV. Eventek

I. Bevezetés, megközelítés

Minden klán a 7. modban kapott 1 fejleszthető, díszíthető várat, ez a Stronghold, amit a térképen keresztül, képen egyessel jelzett területen tudunk elérni. A kettessel jelzett területen pedig a szövetségben levő más klánok várába lehet utazni.


II. Fejlesztés, tendelés, influence

A vár fejlesztéséhez különböző nyersanyagok kellenek, kampányok különböző pénzei, fa, kő, fém, influence, arany, AD, shardok stb, amiket a képen zölddel jelölt klán ládába kell belerakni. Arany, kampány cuccok szerzése eléggé maguktól értetődődnek, azonban az egyik legfontosabb nyersanyag az influence, illetve a különböző shardok, fa, kő, étel, fém nem feltétlenül. Ezeket a vár területén lehet szerezni, elő állítani.


Tendelés: A vár dolgozói folyamatosan termelik a fát, követ, fémet és az ételt, annyi a dolgunk, hogy begyűjtsük tőlük legalább 8 óránként, különben kárba vész. Ezt úgy lehet megtenni, hogy a képen sárgával jelzett épületeknél oda mész a táblához, és amikor használod, megnyomod a tend gombot. Kész is!

Influence: Ezt a vár területén lévő, a képen pirossal jelzett, Heroic Encounterek (He-k) -ből, és a pár, lilával jelzett épület küldetéséből lehet szerezni napi szinten. A He-kből 3 különböző erősségű van, ugyanannyi influence-t adnak, de 20 óránként az első nagy He 10 heroic shardot is ad, ami szintén fontos az épületek fejlesztéséhez. Természetesen a legnagyobbat egy friss játékos egyedül nem fogja tudni megcsinálni, de biztos kap segítséget, ha kér, de ki is hagyható. Így napi 5 HE teljesítéséből 400 influence gyűjthető egy karakteren, ezt illik mindennap megcsinálni amikor van időd játszani. A legkisebb He-kkel egy friss 70-es is el tud boldogulni, de segítséget is kérhetsz bármikor a guild chaten.
A lilával jelzett épületeknél kapott küldetések teljesítéséből származó influence elhanyagolható, de szorgalomból, guild markért meglehet azokat is csinálni.

Shardok: Különböző shardok léteznek, más-más épülethez más és más kell, ezek többségét a képen kékkel jelölt területen felvehető küldik teljesítéséből lehet szerezni. Ezeket érdemes felvenni a napi influence kör elött, legtöbb teljesül közben.

III. Miért is jó ez nekem? – fejlődés és pénzszerzés

És elérkeztünk a lényeghez. A nyersanyagokból tudjuk fejleszteni a vár különböző épületeit, amik minden tag számára erős bonuszokat adnak, amiket a karakter fülön a boonoknál, a stronghold részen tudod kiválasztani. Emellett minden ládába berakott nyersanyag után kapsz guild markot, 2* guild mark event alatt kétszer annyit, amikből felszerelést, kajákat, ovarload enchákat tudsz vásárolni, illetve sokat érő profession nyersanyagokat venni. A vár boltjait a fentebbi képen kékkel jelzett területen tudod megtalálni.

Profession nyersanyagok részletesebben:
Kettő féleképpen lehet őket venni:

- A képen narancssárgával jelölt területen ideiglenes épületeket lehet építeni, amik vagy nyersanyagokat tudnak termelni, ezeket is tendelni kell, vagy boltokat, ahol profession nyersanyagokat lehet venni guild markért. A klán szövetségben mindegyik profession-nek megtalálható az épülete.

- A képen kékkel jelölt területen van a general store, itt lehet értékesebb nyersanyagokhoz térképeket venni. Ezek a térképek lelőhelyeket mutatnak meg neked az adott pályán, amikből eladható nyersanyagokat kapsz. Érdemes dupla profession resources event alatt szedni őket, és a Treasure Hunter guild boont használni, hogy több nyersanyagot kapj!


IV. Eventek

A vár területén jelenleg 2 több főt igénylő, egymást váltó, minden óra félkor indítható event van: a Dragonflight(DF) és a Stronghold Maraduers.

- Dragonflight: A cél a pálya 4 sarkban megjelenő sárkányokat legyőzése, a nehezítés, hogy ha 1 meghal akkor a többi elmenekül, így egyszerre kell őket 1 percen belül megölni. Minél több sárkányt győz le a csapat, annál több a jutalom, ami páncél vételéhez használható, fang of the dragonflight, seal és különböző klános nyersanyagok.
A képen a piros, kék, zöld, fekete színű karikák jelzik az azonos színű sárkányok helyét.

- Maraduers: a vár a képen narancssárgával jelzett három pontját kell megvédeni hullámokban támadó szörnyektől, katapultoktól. Minden ötödik kör után szavazhat a csapat, hogy folytatja-e. Minél tovább sikerül jutni, annál több a jutalom, ami klános nyersanyagok, heti elsőért 600 influence. Sajnos egyedül a heti 600 influence-ért érdemes jelenleg csinálni.

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0856 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8