Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 14
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Aktualitások, guildes event! FRISSÍTVE 02.24-én!
Írta: Fadeheart ( 2018.01.14. - 15:28 ) | Hír kategória:Guild Event | Megosztás Megosztás

Három hírekkel szolgálok a számotokra! Frissítve

I-II.rész: Guild/Information részt frissíteni szeretnénk. Vagyis ott két leírás van, az egyik a toborzó üzenet, a másik a Guild leírás. A feladat az lenne, hogy ezekre kellene egy frappáns, esetleg humoros, de mindenképpen informatív leírást összehozni, beküldeni / postolni a fórum eventes részébe. A nyerteseket a két témakörben szavazással döntenénk el. A nyeremények témánként 200k értékű preserwation wardok lennének. De minden elfogadható nevezés jutalomban részesül.

III. rész: Guildes skirmish run event: A feladat annyi lenne, hogy guild társakkal kell (5-ből 3 minimum guild tag legyen) skirmisht menni, és a végén egy screenshot készíteni, majd feltölteni egy ingyenes tárhelyra (pl. imgur) és kipostolni a guild fórum eventes részébe. A nyertesről vagy (10+ részvevő esetén) a nyertesekről sorsolással döntünk majd. Egy személy több képet is feltehet, viszont fontos, hogy csak olyan számít elfogadott guildes személynek aki az előző képeken még nem szerepelt nála. Tehát minél változatosabb csapatokkal kell menni, hogy több esélyed legyen :) A nyeremény egyelőre meglepetés :)

Remélem érthető volt, ha nem keresettek bátran kérdésekkel.

Határidő mindegyik rész tekintetében január 31. március 16 éjfél. :)

És végül némi előzetes! Jövő héten Siege event lesz, ami sokat dobhat a fejlesztésünkön! Hagyományosan mi ezt egy kis guildes eventezéssel és jutalmazással is rá szoktuk segíteni. Most sem lesz másképp, ha minden jól megy Ren anyagi támogatását is élvezhetjük majd!

------------------------------------------------------------------------------------------------
- Fade –

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0618 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8