Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 17
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Farkasvadászat - Klánesemény
Írta: ( 2018.04.19. - 01:18 ) | Hír kategória:Guild Event | Megosztás Megosztás

Üdv mindenkinek!

Nos, bár az előző hétvége elég érdekes volt, így a dupla kövek gyűjtésétől senkinek sem akartuk elvenni a kedvét, a PvE közösség nem sok kedvelnivalót fog találni a mostaniban. Egészen addig, míg lejjebb nem olvasnak.

"Kalandorok!

A felderítőnk jelenti, hogy komoly és szervezett támadás alá lettek véve a környező falvak, farkasemberek lepték el a környéket! A fosztogatás rengeteg kárral és sebesülttel jár, nem engedhetjük, hogy ez tovább folytatódjon. Amíg a csapataink a további támadásokra felkészülten várakoznak, nektek az ellentámadás lesz a feladatotok. Vigyétek ezen szerény rakományt, menjetek el a[z epic] Gray Wolf barlangba és "térítsétek" jobb belátásra Ethranievet. Sikeretek bizonyítékaként hozzátok el egyik "viharidézőjénak" a vérfoltos ingét, amiért becses jutalomra számíthattok."

Ez után a szösszenet után jöjjenek a technikai részletek:

Az esemény csütörtökön kezdődik (04.19), karbantartás után, és a jövő hét csütörtöki karbantartásig (04.26) tart.

Az eseményre bárki jelentkezhet, aki 70-es szintű és képes epic dungikba járni (megvan az item level hozzá) és van   Epic dungeon kulcsa. Ez technikai követelmény, a kulcs kell a ládához, amiből a jutalomra váltható tárgy eshet.

Megjegyzés: Minden nap lehet kérni 1 kulcsot Protector's enclave-ben a dungeon keymasterről. Valamint kulcsot lehet venni az aukciós házból, lehet az eventre hivatkozva játékosonként kérni 20-at, valamint Adventurer pack fix dropja, ami ugyanúgy AH, de jár mellé pár dolog, ami még hasznos lehet. És aki VIP játékos, az minden nap kap 1-3 ilyen kulcsot! 

A feladat: Az epic Gray Wolf Den dungit kell végigvinni, aminek a végén a ládában van esély egy Bloodstained shirt  nevű itemre.  Ez, ha sikeresett kiesett neked, a klán cofferbe rakhatod (mint surplus) és 10  Preservation wardot nyertél! Egy játékos csak egyszer nyerhet. 

Kezdőtámogatás: Mindenki igényelhet tőlem ingyen PM-ben 20  Epic dungeon kulcsot az event kezdete után, bár csütörtökön nem biztos, hogy fent leszek. De az írt levelekre biztos fogok válaszolni és persze csatolni a kulcsokat, ha máskor nem pénteken.

Ez még csak egy tesztesemény, a visszaérkező eredményekből és válaszokból meglátjuk, hogy mit kell és mit lehet módosítani és összességében milyen fogadtatása lesz (pl. fogalmam sincs a shirt droprate-jéről).

Jó játékot mindenkinek és remélem megint rengeteg jutalmat oszthatunk!

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0658 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8