Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 17
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Ravenloft
Írta: ( 2018.06.22. - 21:56 ) | Hír kategória:Neverwinter Extra | Megosztás Megosztás

Mint tudjuk a következő héten kedden bekerül az új mod, mely a Ravenloft nevet kapta.

Erről röviden:

-Legalább 12 új gear szettről tudunk eddig! (5 kék 490-es szett, 4 520-as és 3 540-es szettről tudunk eddig)   az új felszerelések visszahozzák a régen használtak kinézetét! Erről bővebben az alábbi linken tudtok informálódni!

https://blog.nwo-uncensored.com/neverwinter-ravenloft-preview-legacy-transmute-gear-item-levels-490-540/

-Új hunt rendszer (540-es gear fog esni), szerintem sokkal élvezhetőbb lesz és az új felszerelések sem tűnnek olyan rossznak!

-Új seal, mely az új dungeonból fog esni. 550-es il-e a legmagassabb lesz! A statok a primallal azonossak lesznek, viszont a szett bónuszok talán egy fokkal jobbak ^^

-Új random dungeon rendszer,emellett a salvage-t is átdolgozták! A salvage kapott egy egész acc-ra vonatkozó napi 100k-s hard cap-et ami a nagyobb accountokat fogja főleg bántani.

-Castle Ravenloft Dungeon: az új content :D 13k til követelmény; természetessen itt lesz beszerezhető az új seal és az új weapon enchatment shardja! ( Az új fegyó encha egy rendessen felturbózott holy-val azonosítható..)

-Lockbox: új legis mount ( Swarm: 4k lifesteal sev; combat: 5% damage bonus, targeten 5% debuff, 5% damage reduction és 5%-al csökkenti a crit-et is 10mp-re; pvp-n 5 mp)

új (bis) compi: Razorwood: 3 off slot 2x ring 1 neck, ami lényeges pedig az active bonus: 25% combat advantage és 2,5% crit sevA lockbox-ban lesz egy láda mely ig-s compi itemeket (3-4-5) fog dobni emelett az Adorable equipment is eshet belőle! Az ig-s 5-ös szintű compi felszereléseket átdolgozták és már azok is dupla def/offense slotosak lesznek!

Az Enchantment pack dread-et és Eclipse-t (új armor encha; base deflectet ad 8-23% kb és magas szinten, ha a staminád 20% alá esik visszatölti és x ideig nem fogy majd)  fog dobni!

-PvP balance: Resistance ignored cap 100%-ra lett emelve, hr és tr piercing damage-ét nerfelték ez hr-t pve-ben érintheti emellett a tr-ek „kárpótlásként kaptak kis buffot” a Shadow of Demise feat 25%-al többet fog sebezni és így tr feljebb kerülhet a dps listán majd! GF-nél bull’s charge-t nerfelték, sebzés megmaradt viszont prone effect-et eltávolították!

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0580 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8