Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 17
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Felhasználói Feltételek

1. Regisztráció

Regisztrációnál jól fontold meg, milyen adatokat adsz meg, és ezeket harmadik fél számára soha ne add ki.

A neverwinter.hu üzemeltetői és tulajdonosai sosem fogják kérni tőled sem a jelszavad, sem a login neved, hiszen ezekre nincs szükségük. Továbbá sosem fogják kiadni az email címed, ip címed harmadik fél számára.

Hasznos tipp: Regisztrációnál hasznos, ha számok és betűk felváltva vannak mind a login nevedben, mind a jelszavadban. Kis és nagybetűk szintén legyenek benne. A login neved és a megjelenő neved ne legyen ugyanaz.

Az oldalra való regisztrációval tudomásul veszed és elismered, hogy a Felhasználói Feltételeket megismerted és elfogadtad!

2. Az oldal elemeinek felhasználása

Az oldalon található tartalmak a Ptk. szerzői jogi szabályai és a Creative Commons 3.0 Unported licenc védelme alatt állnak, fenti szabályok figyelembe vételével és azok alapján használhatóak fel.

Az oldalon található egyedi leírások az alkotó(k), minden más a neverwinter.hu oldal tulajdonosainak és üzemeltetőinek tulajdonát képezik!

3. Fórumra vonatkozó szabályok

3.1. Tiltott témák:

A fórumokon tilos:

- politikai nyilatkozatok tétele, politizálás, politikai állásfoglalás, kampányolás, ezzel összefüggő toborzás, stb.

- nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoportok vagy a lakosság egyes csoportjainak minősítése, támadása, szidása, dicsérése, stb.

- IRL töltetű sértegetés, magántitok körébe tartozó információk jogosulatlan megosztása (mások magánéletéről való pletykálás)

A fenti pontot be nem tartó felhasználók moderálásra, kitiltásra kerülnek!

4. Moderátori és adminisztrációs jogok:

4.1.) A moderátorok és adminisztrátorok megfelelő indokolással egybekötve javíthatják és törölhetik a fórumon található üzeneteket.

4.2.) Ha valaki igazságtalanságnak tartja a döntést, az adminisztrátornál jelezheti a problémát, de a panasznak nincs halasztó hatálya (a véleményedet viszont szívesen várjuk).

4.3.) A moderátorok és adminisztrátorok törölhetik a fórum és chatbejegyzéseidet, ha szabálytalannak ítélik.

4.4.) Az adminisztrátorok megfelelő indokolással, szabályszegéseidre vagy „trollkodásra” figyelemmel kitilthatnak a chatről.

4.5.) Az adminisztrátorok kitilthatnak az oldalról.

4.6.) Az adminisztrátorok törölhetnek az oldalról.

4.7.) A chatszobák tulajdonosai kirúghatnak az adott chatszobából.

4.8.) Az adminisztrátor indokolt esetben (jelentett privát üzenet) végignézheti a privát üzeneteidet.

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0532 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8