Header
Statisztika
Aktív felhasználók: 17
Online most: 0
HK - FB csoport (zárt)
Hungarian Knights

A Guild 2013 június 1.-én alakult meg, azaz open béta óta jelen vagyunk a játékban. Tagjaink között megtalálhatóak hc- és casual játékosok is, összetartó banda vagyunk, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy töretlen 5 év áll már a hátunk mögött. Sosem szűnt meg a guild, sosem olvadt be sehova, megállt a saját lábán. Bírtunk már több létszámmal, kevesebbel is, jelenleg esténként szoktunk sokan fent lenni. Nyáron sem áll meg nálunk az élet.

Ha szeretnél ennek a közösségnek a része lenni, egy s mást tudnod kell:

- trollok előnyben
- olvasd át alaposan a guild szabályzatot

Guild Szabályzat

 

Hogyan találhatod meg a guildet a játékon belül?

Nyomd le a billentyűzeted O betűjét, majd a felugró abalkon belül válaszd a Find Person opciót (igen, jól olvasod, a Find Guild opció régóta rosszul működik). Az itt megjelenő ablakon belül a keresés mezőbe írd be "Hungarian Knights", majd nyomd le az entert. Nos, megtaláltál minket, valakire írj PM-et, és kapod a meghívód a guildbe!

Mit lehet tudni még rólunk?

Wanted allianceban vagyunk jelenleg, így nem csak a pve részekhez vannak szervezkedések, hanem a pvp részekhez is. Gyakorlatilag bárhová találsz partyt magadnak az alliancenkon belül. Mostanában a Dragon Flight döcögősen megy, de az sincs teljes egészében elhanyagolva, mert van hogy egy este alatt 5-6 kört lenyomunk. Úgyhogy ha még gyűjtöd a fangokat, akkor ez is elérhető a számodra.
Külön szövetségben vagyunk az Hungarikum nevű magyar guilddel, de mivel ők is a mi alliancenkon belül vannak, így bármikor elérhetőek bárhova is szervezkedj!
A Guild Hallunk elég nagyszintű már ahhoz, hogy hasznos boonokat tudhass magadénak, és használd bátran kalandozásaid során. Segítségre pedig mindig számíthatsz tőlünk!

2013 - 2018 © neverwinter.hu | Hungarian Knights Guild ♦ Oldal betöltése 0.0848 másodperc alatt ♦ Codeigniter verzió 3.1.8